Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Pensionsspara i aktier och fonder

Pensionsspara i ett investeringssparkonto. Du är igång på en minut.

Pensionsspara i aktier och fonder

Helt utan krångel.

Information om ISK

Pensionsspara i ett investeringssparkonto. Du är igång på en minut.
En kvinna visar affärs detaljer på en dator

Shoppa smidigare på nätet med Masterpass

Med vår nya digitala plånbok kan du handla på nätet utan att ha din plånbok till hands. Du sparar dina kort och leveransadresser i Masterpass och kan på så sätt slutföra ditt köp smidigare.

En kille visar något på sin mobil för en tjej

Vad kan jag använda Mobilt BankID till?

Med Mobilt BankID kan du enkelt logga in i både på Internet- och Mobilbanken. Du kan godkänna Swishbetalningar, deklarera hos Skatteverket, lämna studieförsäkran hos CSN, ansöka om föräldrapenning hos försäkringskassan och mycket mer.

Par julhandlar på internet

Nästan 2 miljoner svenskar sparar via ISK idag

Kanske kan det vara en sparform för dig med? Med ett Investeringssparkonto (ISK) kan du enkelt spara i fonder, aktier och andra värdepapper. Du kan köpa, byta och sälja hur du vill utan att tänka på extra blanketter till deklarationen.

Kvinna pratar i sin telefon medan on arbetar på datorn

Lämna aldrig ut dina personliga koder!

Din säkerhetsdosa är personlig. Lämna aldrig ut dina inloggningskoder till någon annan. Inte ens till en nära anhörig som frågar via Facebook eller e-post. Det kan vara en bedragare.

Kort på kort

Mamma kramar barn

Varför inte sätta ett foto av dottern på ditt betalkort? Den möjligheten finns hos Swedbank Sjuhärad. Testa och se hur fint det kan bli i vår demo.

Vårt miljöarbete

Ek i solljus

Tillsammans med medarbetare, kunder och leverantörer ska vi bygga en långsiktig och hållbar affärsverksamhet. För att lyckas ska vårt miljöarbete vara en naturlig del i våra affärer.

Kontaktvägar

Arturo Arques

Arturo tipsar

Råd och tips om en sund och hållbar ekonomi.

Stäng Skriv ut