Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ din fråga här

Telefonbanken

Öppettider033-10 50 60 val 3

Digital Support

Dygnet runt0771-97 75 12

Spärrservice

Dygnet runt08-411 10 11

Idrotten i fokus till helgen

Utdelningsceremoni Idrott

Nu på lördag, 16 september, klockan 12:40 till 13:30 är det dags för Sparbanksstiftelsen Sjuhärads årliga utdelning till årets bidragsmottagare inom idrott på Stora Torget i Borås. Att idrott som kategori får en egen utdelning är nytt, och i år sker det i samband med löparfesten Kretsloppet.

Hållbarhet och lokal förankring

Stiftelsen och Kretsloppet delar en samsyn på hållbarhet och vikten av att nå ut brett till alla målgrupper. Sparbanksstiftelsen Sjuhärad är huvudägare i Swedbank Sjuhärad och det är bankens utdelning som möjliggör att stiftelsen kan dela ut bidrag till bygden. Bredvid idrott delar stiftelsen, vid andra tillfällen, även ut bidrag till projekt och satsningar inom utbildning, kultur, näringsliv och forskning.

Suzanne Sjögren leder och Wiktoria sjunger

Sportjournalisten och TV4-profilen Suzanne Sjögren är konferencier på årets utdelningsceremoni. Hon började sin karriär på SVT i Sydnytt och Lilla Sportspegeln och har därefter en gedigen erfarenhet inom sportjournalistiken. De senaste 20 åren har hon bland annat hunnit med hockey-VM, Champions League, Fotbolls-EM och -VM samt lett friidrottssändningar från inomhus-VM och EM. Hon har även varit programledare för Fotbollsgalan två gånger och leder idag TV4:s damfotbollssatsning.

Sångerskan Wiktoria står på scen under utdelningsceremonin. Efter att ha medverkat i Lilla Melodifestivalen, där hon kom på fjärde plats med sin egenskrivna låt Jag behöver dig, har karriären gått spikrakt uppåt. Hon har spelat in Telias officiella ledmotiv för Eurovision Song Contest 2013, fått skivkontrakt med sikte på att slå internationellt och debuterat i Melodifestivalen där hon direkt knep en fjärde plats. 2016 släppte hon singeldebuten Save Me, vilken nådde en tredjeplats på Sverigetopplistan. Brämhultsfödda Wiktoria gör även den svenska rösten till “Vaiana”.


Varmt välkommen till idrottens utdelningsceremoni!


Klicka här för att se årets bidragsmottagare inom kategorin idrott


Följ oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad - facebook.com/sbssjuharad och facebook.com/swedbanksjuharad

Stäng Skriv ut