Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ din fråga här

Telefonbanken

Öppettider033-10 50 60 val 3

Digital Support

Dygnet runt0771-97 75 12

Spärrservice

Dygnet runt08-411 10 11

Sponsring

Schack

Gäller ditt förslag till samarbete regional/lokal verksamhet?

All ansökan om sponsring från Swedbank Sjuhärad ska gå via hemsidan. För att banken ska kunna ta ställning till en förfrågan måste en del uppgifter fyllas i. Och dessa uppgifterna hittar du under "Fyll i ansökan". Men testa först ditt projekt/din sponsring så att du inte lägger ner en massa arbete i onödan.
Ansökan om sponsring skickas till ditt lokala kontor, som med all sannolikhet har den bästa kännedomen om din verksamhet. Det är också kontorschefen som kontaktar dig gällande bankens beslut. Varje kontor har en egen sponsringsbudget.

Gäller ditt förslag till samarbete rikstäckande verksamhet?

En vanlig missuppfattning är att Swedbank Sjuhärad och Swedbank är samma företag. Så är inte fallet.
Swedbank Sjuhärad AB är en fristående bank med verksamhet i Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga kommun. Majoritetsägare är en lokal stiftelse och resterande del ägs av Swedbank AB (publ).
Du ansöker därför om rikstäckande sponsring hos Swedbank AB (publ). Läs mer via länken nedan.

Riktlinjer för länkning och logo

Sparbanksstiftelsen Sjuhärads...

Borås

...främsta uppgifter är att främja sparsamhet genom att bevara och utveckla sparbanks- och föreningsbanksrörelsernas idéer och värderingar samt att stärka bankens konkurrenskraft på marknaden.

Mobiltjänster

Mer

 

Med våra mobiltjänster kan du när som helst sköta flera av dina bankaffärer via din mobiltelefon. Du kan även få viktig information skickad direkt till mobilen eller ladda kontantkortet enkelt, vart i världen du än befinner dig.

Stäng Skriv ut