Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Om Swedbank Sjuhärad

Borås - Stadsparken och Busstorget

Swedbank Sjuhärad AB är en fristående bank. Det har vi varit sedan banken grundades 1831. Banken är ett publikt aktiebolag. Majoritetsägare är en lokal stiftelse och övriga aktier ägs av Swedbank AB och en personalstiftelse.

Se filmen För att veta vart vi ska bör vi veta varifrån vi kommer som kort beskriver Swedbank Sjuhärads resa genom tiderna.

Den del av bankens vinst som delas ut till Sparbanksstiftelsen Sjuhärad används för att stödja bygdens utveckling.

Besluten fattas i vår egen bygd

Banken leds av en bolagsstyrelse med säte i Borås. Du som kund skall ha fördel av vår kunskap om den lokala marknaden. Vi lyssnar på och bryr oss om dig. Våra korta beslutsvägar och närheten till dig som kund ger både dig och banken stora möjligheter.

Genom samarbetet med Swedbank AB (publ) har vi också tillgång till ett kunnande som sträcker sig långt utanför Sveriges gränser.

Banken har åtta kontor runt om i Sjuhäradsbygden med totalt cirka 170 anställda.

Sparbanksstiftelsen Sjuhärads...

Borås

...främsta uppgifter är att främja sparsamhet genom att bevara och utveckla sparbanks- och föreningsbanksrörelsernas idéer och värderingar samt att stärka bankens konkurrenskraft på marknaden.

Vårt miljöarbete

Ek i solljus

Tillsammans med medarbetare, kunder och leverantörer ska vi bygga en långsiktig och hållbar affärsverksamhet. För att lyckas ska vårt miljöarbete vara en naturlig del i våra affärer.

Stäng Skriv ut