Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Företag

Swish för företag, föreningar och organisationer

Swish för företag, föreningar och organisationer

Swish för företag, föreningar och organisationer

  • Pengarna på kontot direkt
  • Smidigt komplement till kontanter och andra betalningslösningar
  • Snabbt, enkelt och säkert
Swish för företag, föreningar och organisationer

Vi tar aktiv del i utvecklingen av Sjuhäradsbygdens näringsliv. Inom företagssegmentet har banken cirka 5 000 kunder. Med utgångspunkt från var kunden har sin huvudsakliga bankförbindelse bedöms bankens marknadsandel på företagsmarknaden uppgå till cirka 40 procent inom verksamhetsområdet.

Finansiering av nystartade företag är viktigt för bygdens bank som under många år varit affärspartner till i snitt två nya affärsverksamheter i veckan.

IBAN

Portland Fremont Bridge i skymningen

IBAN är en internationell standard för kontonummer och används vid betalningar till och från utlandet. IBAN består av landskod, kontrollsiffror, bankkod och fullständigt kontonummer.

Internetbanken Firma

Kvinna på kontor

Internetbanken Firma är en internetbankslösning som ger dig tillgång till samtliga tjänster med full funktionalitet i Internetbanken Privat och Internetbanken Företag.

IBAN, BIC och Nationellt ID

IBAN - International Bank Account Number,  BIC (Bank Identifier Code) och Nationellt ID används vid betalningar till utlandet.

Swish för handel

Swish för handel

Ta betalt enkelt i webbutik och app

Tips och inspiration

Nyhetsbrevet Bättre affärer ger erbjudanden och tips för företag.

Stäng Skriv ut