Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Internetbanken

En man julhandlar online

På internet kan du göra dina bankärenden när det passar dig. Du bestämmer själv när banken ska vara öppen. Sedan spelar det ingen roll om datorn finns hemma, på jobbet eller är med på resan. Förutom att du sparar tid får du en mycket bra överblick över din ekonomi.

På samtliga våra sidor, längst upp till höger, finns en "Logga in-knapp".

Vill du ansluta dig?

Kontakta något av våra bankkontor, vi hjälper dig.

Våra bankkontor

BankID

BankID är en e-legitimation för säker identifiering på internet. Det är en elektronisk ID-handling som är lika unik som vilken annan ID-handling som helst. Med BankID kan du uträtta ännu fler ärenden när det passar dig.

Läs mer om BankID (e-legitimation)

Tips om din säkerhetsdosa

Här kan du läsa information om hur du till exempel byter kod på din säkerhetsdosa eller vad du kan göra om du får problem med dosan.

Läs mer om tips till säkerhetsdosan

Bankföreningen informerar...

Två kvinnor samtalar

...om Internetsäkerhet och banktjänster

Bankföreningen har sammanställt en kortfattad information om vad du som bankkund bör känna till för att känna dig trygg och säker när du använder internet för att utföra bankärenden.

Till bankföreningens hemsida

Surfa Lugnt

Ung kvinna med dator

Swedbank är ett av företagen som stödjer kampanjen Surfa Lugnt, som syftar till att hjälpa svenska surfare med kunskap hur man undviker att drabbas av och sprida virus vidare, få bukt med skräpmejl samt att upptäcka bedrägeriförsök (phishing, pharming och liknande) på internet.

Stäng Skriv ut